Aranyló bőr

Napjaink egyik legdivatosabb csodaszerének az aranyat tartják, mely már a legkisebb kozmetikai szalonokban is elérhető. Kémiai szerkezetének köszönhetően az elmúlt évek szépségipari kutatásaink központi eleme, melyet ellenálló szerkezet, korrodálódás-mentesség jellemez és valóban csodálatos módon képes megszépíteni bőrünket.

arany

Az arany szépészeti hatásai

  • Az arany szerkezetéből adódóan nagymértékben segíti a bőrsejtek regenerálódását, serkenti egészséges működésüket. Vagyis az arannyal kezelt arcbőr fiatalabbnak, üdébbnek, ragyogóbbnak látszik, a fáradtság nyomai pedig tovaszállnak. 
  • Az aranytól bőrünk is aranyló lesz, mivel fényvisszaverő tulajdonságának köszönhetően különleges, selyemfényű ragyogást kap a bőrünk. 
  • Az arany halványabbá teszi a szem alatti karikákat és a májfoltokat.
  • Mivel a kollagéntermelést is fokozza, ezért a kisebb ráncok, szarkalábak is eltűnhetnek a segítségével. 
  • Az arany segíti a bőr méregtelenítését, mivel fokozza a vérkeringést. 

 

Aranykezelések

Az arany már a legtöbb luxus kozmetikai termékben megtalálható: aranyra bukkanunk az alapozókban, púderekben, szempillaspirálokban, krémekben, pakolásokban, így már otthon is szépülhetünk ezzel az ásvánnyal. A kozmetikusunk azonban még ennél is többet tehet: aranymasszázzsal fiatalíthatja bőrünket. A bőrradírozás és a nanotechnológiás hideg gőzölés után a bőrt 24 karátos aranylapocskákkal borítja be, majd az aranyat bemasszírozza a bőrbe, illetve juttatja a bőr mélyebb rétegeibe. A hatóanyagok közel egy évig képesek hatásukat kifejteni a bőrben. Ez az eljárás Japánból ered. Van olyan kezelés is, ahol az aranylapocskák előtt egy, az arany hatását erősítő hatóanyag kerül a bőrbe, amelyet szójából vonnak ki. Ez a hatóanyag rengeteg víz megkötésére képes, így kiválóan hidratálja a bőrt.

Magyarországon is elérhető egy olyan arcfiatalító eljárás, amelynek lényege a 24 karátos aranyszálaknak az arcbőrbe való „szövése”. A módszer során a bőr mélyebb rétegeibe hajszálvékony aranyszálakat húznak, melyek akár 10 éven át képesek az arc rugalmasságának megtartására, a megereszkedés, petyhüdtté válás, ráncosodás lassítására. A beavatkozás helyi érzéstelenítésben, mindössze 30 perc alatt elvégezhető és sikerrel válthat ki nagyobb volumenű plasztikai beavatkozásokat is.

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!